مشاوره حقوقی رایگان - فریب

من طی هفته گذشته در سایت همسر یابی ثبت نام کرد ابتدا دوخانوم زیبارو پیام دادن از شما خوشم اومده سپس سایت تقاضای پول در سه پکیج کرد عادی. نقره ای و طلایی من طلایی قبول کردم 85000هزار تومان واریز کردم جواب پیام دادم چندین خانوم به نمایش گذاشتن من چنتا را انتخاب کردم که ببینم با کدام به توافق میرسم اما یهویی سایت اعلام کرد حساب شما محدود شده شروع مجدد کنید وقتی اقدام کردم مرتبا ایرادهای بی خود میگیرند مثلا رمز درست نیست چنین اسم کاربری نداریم نت را بررسی کنید خواهشا اقدام کنید تا کسای دیگه امثال من در دام چنین شیادانی گرفتار نشوند خوشبختانه پولی در حسابم نبود اگر بود احتمالا خالی میکردن

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

لطفا ادرس سایت را به پلیس فتا با شماره 096380اعلام کنید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام اکثر این سایت ها و صفحه های اینستا گرام کلاهبرداری هست و پیام ها از قبل آماده است کمی احتیاط کنید