مشاوره حقوقی رایگان - واریز به کاربر روبیکا

باسلام من 500 تومن واریز کردم به یه کاربر داخل روبیکا پولمو گرفت دیگه جوابمو نداد الان میخوام پیگیری کنم که پیداش کنم از شماره تماس دارم و شماره کارتی که واریز کردم لطفا راهنماییم کنین از طریق پلیس فتا من پولمو پس بگیرم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست مطالبه وجه باید تنظیم کنید اگر به دنبال مبلغ تان هستید در خصوص شکایت کیفری باید دید فعل یا ترک فعل اتفاق افتاده چه بوده

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اقدام به شکایت کنید تا از طریق پلیس فتا موضوع پیگیری شود