مشاوره حقوقی رایگان - سرقت مستوجب تعزیر

سلام خدمت همه وکلای عزیزبنده ازخونه ام8ماه پیش وقتی خانومم بامادرش رفت که130ملیون پول و18گرم طلامو دزیدن شکایت کردم رد شد با اعتراض بخاطر سواقبشون با قرار جلب دادرسی قاضی محترم نوشت2تاشونو زندان باخیلی گریه والتماس رضایت دادم پاین بدن فرار کردن فرداش اومدم گفتم مجددا ثبت کردن2بار ابلاغ فرستادن نیومدن من تبریزهستم پروندموفرستادن مشهد محل سکونت متهمها خواهشن بگین چرا فرستادن نیابت

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام احتمالاً اشخاص در شهر دیگری بوده‌اند می‌توانید وکیل بگیرید