مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد صندوق سهامی تاسیس 1330

باعرض سلام و خسته نباشید.
پدربزرگ من سال 1334 در شرکت سهامی صندوق روستایی شهر بجنورد سهام میخره و هرساله سودشو میگرفته. تا سال1337 سود گرفته. و بعدش که فوت میکنه کسی پیگیرش نمیشه. الان بعد از 61 سال که گذشته این سندهای سهام رو تازه پیداش کردیم. و سازمان جهاد کشاورزی رفتیم گفتن باید از کارمندهای قدیمی بپرسید. یکیشون یه امیدواری هایی دادن ولی خبری نشده ازش. میخواستم بپرسم اولین قدم چیکار کنم از کجا امارشو دربیاریم شرکت منحل نشده هست. سهام چی میشه تکلیفش؟؟

پاسخ ها :

محمود  مسعودي

جناب آقای محمود مسعودي :

سلام ابتدا گواهی حصروراثت پدربزرگ را بگیرید سپس یک نفر به وگالت از سایر وراث به شرکت مراجعه و درخواست صدور دفترچه یا برگ سهام بنام وارث کند بعد از صدور ، سود سهام این سالها را از شرکت مطالبه کنید در صورت عدم پذیرش ناگزیر از طرح دعوی در دادگاه هستید موفق باشید

یک وکیل

سوال حقوقی نیست