مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مجدد

سلام ، بنده با جعل عنوان مامور به درب منزل خانواده ای مراجعه کردم و با خانم آن خانواده صحبت کردم و پس از ترک محل از دور با یکی از دوستانم خانه را زیر نظر گرفتیم و مشاهده کردیم که پدر خانواده و دختر 16 ساله اش به منزل بازگشتند.پدر خانواده از بنده با جرم اتخاذ سمت و عنوان مجعول شکایت کرد و با اقرار خودم محکوم شدم و در دادگاه رضایت داد.الآن دختر 16 ساله خانواده با جرم اتخاذ سمت یا عنوان مجعول و ارعاب از بنده شکایت کرده است.با توجه به اینکه بنده به حضور به درب منزل ایشان اعتراف کرده ولی دیدن ایشان را انکار کرده و بیان داشته ام که فقط با مادر ایشان صحبت کرده ام و همچنین دوست بنده که 17 سال دارد و زیر سن قانونی است شهادت داده که آن موقع دختر در منزل نبوده است و پس از ترک بنده از محل به خانه بازگشته است آیا بنده به جرم اتخاذ سمت و ارعاب محکوم می شوم یا برائت صادر می گردد؟

پاسخ ها :

میثم نعمت

جناب آقای میثم نعمت:

سلام برای یک جرم 2 بار محکوم (حالا مجازات یا رضایت داده باشن )نمیشوید و اعتبار امر مختوم دارد همچنین طبق گفته خودتان اصلان ایشان در محل حضور نداشته اند که شاکی باشند در هر حال با مدارک و مستندات هر دو دعوا با وکیل حضورا مشورت نمایید و راه کار بگیرید بهتر است