مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند

سلام تقریبا پنجاه روز پیش یکی از اشنایان به ده میلیون پول نیاز داشت و قصد فروش ماشینش رو داشت من این پولو بهش دادم بجاش ماشینشو قولنامه کردیم و قرار شد تا بیست روز بعد ایشان پول منو پس بدن معامله فسخ بشه اگر نتونست من مابقی پول رو بدم و سندش رو بنامم بزنه الان بعد از پنجاه روز هنوز اقدامی صورت نگرفته و هربار به یه بهونه منو سر کار میذاره. در ضمن ماشین از روز اول طبق توافق دست ایشان بوده و به من تحویل نداده اگه زمان بیشتری بگذره به ضررم تموم نمیشه. لطف کنید بگید چیکار کنم

پاسخ ها :

معصومه السادات  شريعتي نوري

معصومه السادات شريعتي نوري :

سلام ابتدا یک اظهارنامه براشون بفرستید ودوروز مهلت بدید اگر اقدامی نکرد

معصومه السادات  شريعتي نوري

معصومه السادات شريعتي نوري :

میتونید دادخواست الزام به تحویل ماشین رو بدیدباقولنامه ای که دارید