مشاوره حقوقی رایگان - شنود و ردیابی تلفن توسط اشخاص و نه نهاد قانونی

باسلام
مدتیه به اشخاصی شک دارم که دقیقا میدونن من چه زمانی کجا بودم و این خیلی آزارم میده،خصوصا اینکه اشخاصی که میگم باهاشون مشکل شخصی هم دارم؛
حتی نه یک بار، بلکه چندین بار لابه لای صحبت هاشون دقیقا چیزهایی رو میگن که من پشت تلفن صحبت کردم و به دوستام و خانوادم گفتم
اینو میدونم که اینجا هرچیزی شدنیه و اینایی هم که میگم هم پول دارن و هم ارتباطات دارن، بی دغدغه هم که هستن
سوالم اینه که چطور میتونم از چه روشی این مسئله رو پیگیری کنم؟ چون به هرحال باید ثابت بشه و مدرک هم برای اتهام زدن به کسی ارائه بشه؛
از بابت اینکه این اتفاقات افتاده مطمئنم و فقط مدرک محکمه پسند میخوام.
به نظر شما چون قطعا ارتباطات دارن، بهتر نیست برم تهران و از اونجا رسیدگی کنم؟ و اصلا اگه از شهرم برم تهران رسیدگی میشه؟
اصلا مهم نیست چه مکالماتی دارم یا کجاها میرم ولی اینو میدونم حتی کسی که هیچی نیست هم حق و حقوقی داره و میتونه از حریم خصوصیش دفاع کنه و چیز خنده داری هم این وسط نیست
اگر سیلی بخورم راحت کوتاه میام ولی سرک کشیدن به حریم خصوصی رو تحمل نمیکنم
لطفا راهنماییم کنین با تشکر.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید مدرک داشته باشید و نیاز نیست بیایید تهران

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فقط در شهری که جرم اتفاق افتاده حق شکایت دارید .
ابتدا گوشی خود را به یک متخصص در زمینه موبایل نشان دهید تا بررسی کند که گوشی شما هک شده یا خیر اگر هک شده بود می توانید شکایت نمایید تا فرد خاطی توسط پلیس فتا شناسایی شود یا همان متخصص اپلیکیشن های مضر را از گوشی شما پاک نماید