مشاوره حقوقی رایگان - صیغه

سلام من 13 ساله ک از همسرم بخاطر خیانت و بدرفتاری جداشدم و رابطه های متعددی داشتم بخاطر اینکه فشارروحیم کم بشه اما متوجه شدم ک اینطوری بیشتر ب روحم لطمه وارد میشه و تنهایی رو ترجیح دادم ک بعداز 2 سال تنها بودن دوباره بخاطر مشکلات نیاز ب مشاوره پیدا کردم و رفتم پیش مشاور ک از قضا ایشون خودشون از من تقاضای عقد موقت کردن و من هم خودم رو بخاطر شرایط این آقا که خانمشون تازه زایمان کرده بودن توجیه کردم ک عیبی نداره و صیغش شدم چندین بار باهم بودیم ولی علی رغم نیازی ک دارم عذاب وجدان دارم و نمیخوام ک ادامه بدم و ازینکه زنش متوجه بشه نگرانم لطفا راهنماییم کنید چکار کنم

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
از نظر اخلاقی صحیح نیست
از نظر شرعی اختلاف هست
و از نظر قانونی هم میتونه صحیح باشه هم نه
توصیه میشه جدا بشید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهتر است مشاوره های روانشناسی و چه بسا روانپزشکی خود را ادامه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

از ‌زوج بخواهید که باقیمانده مدت عقد موقت را بذل نماید