مشاوره حقوقی رایگان - سفته و معامله به قصد فرار از دین

درود. سفته ای از دوستم داشتم که بعد اختلاف و پس ندادن پول به اجرا و واخواهی سفته اقدام کردم، و در اولین ابلاغیه تامین خواسته زدم (زمینی که صاحبش بود رو توقیف کردم) حال بعد گذشت چندماه و طولانی شدن دادگاه، نفر ثالث پیدا شده که زمین رو از پدر‌دوستم( وکالت فروش داشته) خریده و شکایت کرده که چرا توقیف کرده ایم، (مبایعه نامه تنظیم کردن و شماره چک و پرداخت‌ها همه درست جلوه دادن)در دادگاه هم پدر دوستم اعلام‌ کرده من خودم صاحب زمین بودم و فقط به نام دخترم زده ام

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد