مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری

پدرم 20 سال پیش برای کسب سلامتی برادرم سه دانگ منزل مسکونی اش رو به نام برادرم منتقل کرد بعنوان صلح عمری . برادرم اعتیاد داشت به نیت دلگرمی و ترک اعتیاد . درراین 20 سال برادرم سالها لغزیده و گاهی پاک بوده . الان پدرم پشیمان هست چون این لطف باعث ترک اعتیاد دایم برادرم نشده و موجب اذیت خانواده است . و برگرداندن سند به نام پدرم ، بدون رضایت برادرم ممکن نیست . چه کنیم که با اعتیاد ایشان سرمایه پدرم دود میشود ودنابود . کمک کنید تا مشکل حل شدد ‌ آیا پدرم در زمان حیات می‌تواند ملکش رو بفروشد ؟؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

صلح عمری از سوی پدر به فرزند شده قابل رجوع نیست مگر شرایطی که اثبات کند صلح به مصلحت نبوده