مشاوره حقوقی رایگان - اجازه پرورش طیور در زمین شخصی در ابعاد محدود و کم

اینجانب حدود 4 ماه پیش یک مزرعه در خارج از شهر جهت پرورش تعداد محدودی ( کمتر از 100 قطعه ) شتر مرغ اجاره نموده ام. در قرارداد سه ساله اجاره نیز ذکر کرده ام جهت پرورش شتر مرغ . در زمان انعقاد قرارداد یک ملک تقریبا متروکه مرغداری در فاصله 300 متری از ملک مورد نظر بنده وجود داشت که می گفتند قبلا مرغداری بوده و مدت زیادی است بلا استفاده است. اخیرا شخصی این مرغداری را خریده و مجددا در حال بازسازی بوده و ظاهرا می خواهد آنرا مجددا دایر نماید. چند روز پیش شخصی از دامپزشکی منطقه با بنده تماس گرفت و گفت چون ایشان قصد راه اندازی مرغداری را دارد از شما شکایت کرده و شما باید سریعا مزرعه تان را از هر نوع طیور تخلیه کنید . در قوانین دریافت مجوز دامداری ( طیور ) عنوان شده که دریافت مجوز مرغداری در محدوده مرغداری دیگر امکان پذیر نیست ولی جایی نگفته که اگر شخصی مجوز مرغداری داشته باشد سایرین نمی توانند در زمین شخصی خود هیچ گونه دام یا طیوری نگهداری نمایند . ایا ایشان می تواند در مراجع قضایی مانع فعالیت محدود بنده گردد ؟ آیا به دلیل منافع ایشان باید کلیه زمینهای مجاور که بدلیل بافت روستایی اکثرا دارای تعداد محدودی دام یا طیور می باشند متضرر گردیده و امکان نگهداری طیور در حد محدود و مشاغل خانگی و روستایی از دیگران سلب شود ؟ لطفا بنده را راهنمایی فرمایید . قبلا از زحمات شما سپاسگزارم .

پاسخ ها :

پرورش طیور مرغداری