مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام برای پرداخت مهریه ماهیانه ازحقوقم کسرمیشودبااینکه بااعساربنده قاضی موافقت نموده وخانه ام سه دانگ آن بنام همسرسابقم بوده الان قاضی دودانگ ازسه دانگ خانه رابازداشت نموده چگگونه میتوانم خانه راازادنمایم وسه دانگ جزومستثنیات نمیباشدالان اگهی انحصاروراثت داده ام وبه آگهی درارشادرسیده بنظرشماچکاری انجام دهم.وایابازداشت دانگ همسرم قانونی است

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اینکه خانه توقیف شده جزء مستثنیات دین محسوب می‌شود یا جزء مستثنیات دین محسوب نمی‌شود بستگی به دلایل و مدارک ارائه شده و همچنین بستگی به نظر مقام رسیدگی‌کننده دارد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر سکونت فی الحال دارید از مستثنیات دین است.البته با توجه به اینکه نصف خانه بنام همسرتان است قدرت مانور طرف مقابل بیشتر است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
سه دانگ خانه متعلق به زوج جز مستثنیات دین محسوب می‌شود و قابل توقیف نیست ‌مگر ‌خانه خیلی بزرگ باشد

شما ‌حتما اعتراض نمایید