مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام.من یک سیم کارت ب اسم خودم را دادم دست مادرم ومادرم درخیابان گوشیش ک یک گوشی ساده میباشد هنگ می‌کند دراین حین یک فردناشناس می‌بیند ک مادرم درحال وگرفتن باهوشی است ومیگویدمادر گوشیتو بده تندرستی کنم ومادرم چون سنش بالاست وسواد ندارد گوشیرو میده فردناشناس نیز از فرصت استفاده میکنه سیم کارت رادرمیاوردوگوشی خالی رامیده ومیرود.من درآن زمان شهرستان بودم بعداز10روزامدم وسیم کارت راسوزاندم دراین مدت فردناشناس اقدام ب مزاحمت ازطریق پیامک واتساپ یامعمولی مزاحم شخصی میشودوان شخص ازمن شکایت نموده وپس ازچندین باررفتن ب دادگاه من رامحکوم به15میلیون تومان جریمه نقدی نموده اند.حالالطفا من را راهنمایی کنید بایدچکارکنم ممنون وتشکر.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با سلام
شما باید برای دادگاه این موضوع را اثبات نمایید در غیر این صورت دادگاه شما را به ذلیل اینکه مالک سیم کارت هستید مسول میشناسد