مشاوره حقوقی رایگان - سواستفاده

من 15سالمه یه آقای 21 ساله با حرفایی که میزد گولم زد و قول ازدواج داد بعد ازم سواستفاده جنسی کرد حکمش چیه؟میتونم ازش شکایت کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
پدر شما به عنوان ولی قهری ، باید شکوائیه رابطه نامشروع را اقامه نماید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر با رضایت شما انجام شده باشد معمولاً شکایت نتیجه ای نخواهد داشت بخصوص اگر مدتی از طریق تلفنی یا در فضای مجازی ارتباط داشته باشید.