مشاوره حقوقی رایگان - اعاده به خدمت بازنشستگی پیش از موعد

با سلام اینجانب در سال 92به علت مشکلات خانوادگی ومریضی همسرم تقاضای بازنشستگی پیش از موعد با25سال سابقه در آموزش و پرورش بازنشسته شدم . الان در سن54سالگی می‌باشم.لذا جهت برگشت به ادامه خدمت آیا میتوانم 5سال دیگر تا رسیدن به سابقه 30سال به خدمت ادامه دهم.لطفا راهنمایی فرمایید.باتشکر وامتنان فراوان

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از طریق ارگان مربوطه تقاضای بازگشت به کار بدهید تا بررسی شود