مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف در محاسبه هزینه تعمیرات موتورخانه

سلام.
آپارتمان ما 23 واحد هست که قبلاً همه از یک موتورخانه استفاده میکردند اما بعدها تعداد 13 واحد با هزینه خودشون کنتور گازشون رو جدا و برای خودشون پکیج نصب کردن، در حال حاضر 10 واحد از موتورخانه استفاده میکنند که نیاز به تعمیرات دارد ، آیا هزینه تعمیرات و نگهداری از موتورخانه بعهده همه اهالی هست یا فقط بعهده 10 واحد باقیمانده؟ و اینکه چون همه واحدها در موتورخانه سهم دارند آیا این 10 واحد باید تعهدی در مورد نگهداری از موتورخانه بدهند یا نه؟؟ ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد جهت مشاوره با وکلای سایت تماس بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بر عهده واحد هایی است که از موتور خانه استفاده دارند اگر به کل سهم شان بعلت تفکیک انشعاب گاز جدا شده است در غیر اینصورت اصل حاکم این است که چون مشاع است همه باید هزینه بدهند