مشاوره حقوقی رایگان - نبودن شهود وقسامه‌

باسلام وخسته نباشید‌ خانمم به جرم ضرب وجرح‌ ازبنده‌ شکایت کرده وبرگه پزشکی قانونی دارد‌ ولی‌ شاهد ندارد‌ ودو فرزندان دخترم را نیز که 17ساله میباشند‌ رااخفال‌ نموده وازنظر‌ عاطفی از بنده جدا نموده‌ ودردادگاه‌‌ چون شاهد نداشت به دروغ دست به روی قرآن گذاشت حال بااین وجود که ضرب جرح جزیی‌ کبودی‌ داشته من چه باید بکنم قاضی هم حرف اونو قبول کرد‌ الان حدود 7 ماهه‌ بدون اجازه‌ من با بچه هام‌ منزل را ترک کرده‌ ودر دادگاه‌ میگه تو منو ازمنزل بیرون کردی‌ ولی من مانع رفتنشون بودم حال باید چه بکنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اظهارنامه بابت ترک منزل و تعیین‌ مهلت برای بازگشت و متعاقب آن دادخواست الزام به تمکین دهید‌