مشاوره حقوقی رایگان - خرید مغازه در طرح شهرداری

سلام مغازه ای بی سند و بصورت قولنامه ای خریدم و حدود یک چهارم مبلغ راپرداختم
نه مالک ونه بنگاه به من نگفتند که زمین ملک در طرح ایستگاه و پایانه حمل و نقل است حالا چکار کنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مع الاسف شما در خریداری ملک ، جوانب امر را در نظر نگرفته است . وانگهی در خرید ملک استعلامات لازم از جمله مربوط به شهرداری را به انجام نرسانیده اید و به همین موجب تبعات کار شما دامن گیر شما خواهد شد . اگر بتوانید با شاهدین ، قرارداد شفاهب خود را به استناد واریزی ها به اثبات برسانید و نسبت به فسخ معامله و مطالبه خسارت اقدام کنید .