مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

درود و صد درود بیکران خدمت وکلای محترم
مادرم 13 سال است فوت کرده و پدرم 3 سال است فوت کرده و 9 خواهر و برادر هستیم: تمام ارث به صورت هر نفر یک سهم بین خواهر و برادران تقسیم شده و یک منزل مسکونی هست خانه پدری که پدرم در سال 1380 سند ثبتی زده به نام من عرصه و عیان شش دنگ در آن زمان هم مادرم و پدرم تصمیم گرفتن که من فرزند آخر هستم خانه به من بدن و سند شش دنگ مالکیت به نام من زدن حالا برادران و خواهران تنظیم شکایت کردن که بابا حق نداشته دو دنگ مادر به نام تو بزنه و ادعای خواستن کردن در صورتی که پدرم و مادرم با هم‌این تصمیم گرفتن و همشون اطلاع دارن حالا سر از جا برداشتن
سندی که 20 ساله در ثبت به نام من است و تمام ارث تقسیم شده آیا می‌توانند دو دانگ که روش ادعا کردن ازم بگیرن ؟؟؟ ((و سند دستی که نوشته شده و در اداره ثبت روی پرونده است و بر اساس آن سند ثبتی صادر شده بابا آن زمان شش دنگ خانه در سند نوشته فروختم به فرزند خود و پول آن را نقد گرفتم ))
؟؟
ممنون و سپاس بی کران از حضرت عالی و همکارن

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام
با توجه به توضیحات و کامل بودن انتقال چه از لحاظ شکلی و چه قانونی ایرادی به ان نمیتوان گرفت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مدارک بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد