مشاوره حقوقی رایگان - ورود به ملک

ملکی رو در روستا خریدم. اما سالهاست بدلیل عدم رفت و امد پسر دایی بنده، ملک رو به مهاجران افغان اجاره میدهد. امسال با کمک 110 یک نفر از مهاجران دستگیر و درب خانه با حضور 110 قفل زده شد. اما مجدد پسردایی بنده قفل را باز و مهاجران را مستقر کرده و اجاره دریافت میکند. طی صورتجلسه مهاجر افغان اقرار به سکونت 10 نفر و پرداخت اجاره ماهانه داشته. من چگونه از شر مزاحمت پسردایی خلاص شوم. و وسایل افغان ها رو بیرون بریزم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانید دوباره صورتجلسه نمایید علیه ایشان شکایت ثبت کنید