مشاوره حقوقی رایگان - مشکل کلاهبرداری و جعل هویت

سلام - یک دستگاه بی ام و اینجانب در هنگام فروش خریدار چک صادر کرد و ماشین تا پاس شدن چک در پارکینگ بود که با همدستی صاحب پارکینگ ماشین 24 ساعت بعد توسط خریدار از پارکینگ خارج و با توجه به موجود بودن مدارک در خودرو اقدام به جعل هویت اینجانب و وکالت به خود جهت نقل و انتقال شد.(تأیید شده توسط کارشناس خط شناسی) بنده پس از پیگیری فراوان موفق شدم خودرو را بیابم و در حال حاضر توقیف شده است. با توجه به اینکه دادگاه با توجه به پاس نشدن چک حکم فسخ معامله را صادر کرده و خودرو در حال حاضر به نام شخص سومی شده است و معامله شخص سوم صحیح میباشد آیا خودرو به اینجانب باز میگردد یا به شخص سوم؟ و کدام مالباخته خواهیم بود؟

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

خودرو به شما بر می گردد و نفر سوم نمی تواند ادعایی نسبت به شما داشته باشد. اگر معامله اول ابطال شود، ده دست هم که گشته باشد، خودرو به اولین نفر یعنی شما برمی گردد.