درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام پدرم به من گفت میخواد ماشینشو به اسمم کنه منو برد دفتر خونه و با یه نفر اونجا از قبل هماهنگ بود به جای یه برگه دو برگه داد امضا کنم بعدا فهمیدم وکالت ماشینمو ازم گرفته خواستم برم دفتر خونه دیدم با یه نفر اونجا تلفنی صحبت کرد و گفت دخترم فهمیده داره میاد اونجا دست به سرش کن فکر می کنم دفتر خونه میشه ازش شکایت کرد چون باید قرار داد رو میخونده ولی این کارو نکرد چیکار باید بکنم خواهشاً راهنماییم کنید؟ میتونم وکالت نامه رو فسخ کنم؟

پاسخ ها

بلی
سلام شکایت نمایید
کلاهبرداری شرایطی دارد از قبیل اینکه ارکان کلاهبردای مشخص است که سه رکن اصلی دارد و باید این ارکان جرم کلاهبرداری را تک تک بررسی کنیم تا ببینم آیا عمل اتفاق افتاده کلاهبرداری است یا خیر حتی ممکن است عملی جرم باشد ولی کلاهبرداری نباشد که در این موضوع می‌توان آن را با جرائمی مثل تحصیل مال از طریق نامشروع ربط داد . گاهی نیز اتفاق میفتد اصلا جرمی اتفاق نیافتاده است و صرفا دعوی حقوقی باید مطرح کرد که این موضوع که دقیق چه موضوعی طرح شود بنابر تشخیص وکیل است که پس از بررسی اسناد و مدارک بصورت دقیق حاصل می‌شود.
با درود پرسشگر ارجمند قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

سوالات مرتبط

وکلای متخصص