مشاوره حقوقی رایگان - معافیت اعصاب و روان

باسلام وخسته نباشيد بنده درتاریخ فروردین1380به پادگان آموزشی محمدرسوالله بیرجنداعزام شدیم وپس ازگذشت50روزفرمانده محترم گروهان متوجه رفتارهای غیرعادی بنده شده بود بنده رابرای اطمینان خاطربه بیمارستان امام رضابیرجندفرستادنزدپزشک متخصصی که پس ازصحبت بامن وانجام معاینات جوابش رادرپاکتی مهروموم کردوبه رابط بهداری دادتابه فرمانده یمان بدهدکه درآن ذکرشده بودکه سربازوظیفه .... ازبیماری اعصاب وروان رنج میبردوازپست نگهبانی ودادن اسلحه به این سربازخودداری کنیدوجهت کمیسیون پزشکی به مشهدمعرفیش کنیدکه بنده به بیمارستان عدل خمینی مشهد رفتم وبه پرونده بنده که نگاه کردنددرکمیسیون پزشکی بنده راجهت انجام تست MMPTارجاع دادندوپس ازگرفتن تست جوابش رابه بیمارستان عدل خمینی که مال نیروهای انتظامی بوداوردم وبا باز کردن پاکت به بنده گفت برومنزل 2هفته استراحت کن بعدبرای تسویه حساب به پادگان برو تسویه کن شمامعافی به دلیل ماده5اعصاب وروان نوع بیماری اختلال شخصیتی مبتلاشده ایدکه قبل خدمت بنده حتی نه مشکل اعصاب داشتم وبعدازمعاف شدن این بیماری هنوزبامن هست به حدی شدیدکه نتوانستم شغلی یادبگیر م وچندین باردست به خودکشی زدم ایامیشودازسابقه بیمه سربازیم برای بازنشستگی استفاده کنم ودرمنزل پدریم تحت بیمه تامین اجتماعی بودیم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی مدارک دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است