مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام سال 79یک قطعه زمین بین من و دوخواهرم تقسیم شد متن تقسیم نامه به این شرح است از زمین به مشخصات ...
ازقسمت بالا210متر سهم دوخواهرالباقی زمین به متژار 620مترباحق استفاده ازجوی آب سهم بنده میباشد
امسال که نقشه هوایی ازجهادکشاورزی دریافت کردم مشخص شده زمین سمت من 240متربزرگتره
باتوجه به اینکه مازمان تقسیم 210متر رابامترمتراژ وتحویل دوخواهردادیم ومابقی رو حدودی متراژ ثبت کردیم ومتراژ نکردیم بفرمایید این 240مترکه در زمین بنده است جز مابقی زمین به بنده تعلق دارد قانونا یاخیر

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تقسیم نامه به اشتباه تنظیم شده دوباره بایدتنظیم شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است