مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل و بردن وسایل منزل که توسط زوج تهیه شده

سلام
من به منزل جدید رفتم و عدم تمکین برای همسرم زدم و همسرم برای مدت 1 هفته اومد و دوباره منزل را ترک کرد و وسایلی را که خودم تهیه کرده بودم با خودش برد و کارشناس اومد و قیمت وسایل را حساب کرد و همسرم محکوم شد که هزینه آن را پرداخت کنه یا وسایل را پس بده و یا از مبلغ مهریه کم میشه . حالا سوال اینجاست اگر این مبلغ از مهریه کم شود ، اگر من دوباره وسیله تهیه کنم باز هم این عمل تکرار می‌شود و این خود یک نوع راه حل مطالبه راحت برای مهریه است . چگونه می‌توان جلوی این کار را بگیرم . این حداقل های وسایل زندگی چه چیزهایی است که اگر این ها را برد بشه دوباره استرداد کنیم و جلوی تکرار این موضوع را بگیرم. این کلمه "در شان" دقیقا ی کلمه همه منظوره است که میشه همه جوره با اون مانور داد و هیچ وقت نمیشه به ی نتیجه قابل حل برسه.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
چاره دگر نیست
برد مجدد باید طرح دعوا نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام‌
امکان تکرار این موضوع وجود ندارد