مشاوره حقوقی رایگان - نوع علت حضور: ادای توضیح مطلع به چه معنی است؟

با سلام ابلاغیه ای برای بنده آمده که به شرح زیر است:
متن ابلاغیه:
نوع علت حضور: ادای توضیح مطلع
با توجه به علت حضور مندرج در این ابلاغیه به شما ابلاغ میگردد ظرف مهلت مقرر اقدام، در غیر اینصورت مطابق مقررات اتخاذ تصمیم خواهد شد. عدم حضور جلب است.
/
سوال بنده این است
1. آیا با توجه به شماره پرونده میتوان تشخیص داد که پرونده برای چه سالی است؟(مثلا دو رقم ابتدای پرونده اگر 97 باشد یعنی پرونده در سال 97 ایجاد شده است؟)
2. متاسفانه بنده نمیتوانم حضور پیدا کنم در مهلت مذکور، آیا با توجه با احضاریه از من شکایت شده؟ یا اگر به عنوان شاهد(مطلع) هستم اجباری به حضور خواهم داشت و منظور از جلب چقدر جدی است؟
3. با توجه به اینکه من هیچ مورد حقوقی و مساله قضایی نداشته ام چقدر امکان دارد این ابلاغیه به اشتباه برای من آمده باشد؟
پیشاپیش از پاسخ شما سپاسگذارم

پاسخ ها :

بهمن  پيري

بهمن پيري :

احضاریه ای ک از دادگاه صادرشده مبنی براینکه شما شاهدماجرایی بودین ک لازم هست درمحضر دادگاه حاضرباشید،وچون صحت یاسقم شکایت برمبنای گواهی شما محرز میشه،دستوری متعاقب اون برای شما صادرمیشه