مشاوره حقوقی رایگان - پاپوش مواد مخدر

با سلام
با خانم رمالي اشنا شدم كه بارها و بارها براي دعانويسي هاي مختلف از من پول ميگرفت و من براي اينكه از دوره بارداري همسرم تركم كرده بود و دخترم يك ساله بود و بعد ٨ سال زندگي شديدا در شك بودم به اين خانم اعتماد ميكردم و پول ميزدم براي دعانويس هايي كه مثلا به خانه اش مياورد، روزي گفت دوست سرهنگ كلانتري دارم كه با ماشين گشت به شوهرت ايست ميده و بعد شيشه ميزاره توي ماشينش و ميره زندان بعد ازش پول ميگيریم درش مياريم تحريك شدم چون شديدا كينه داشتم از همسرم كه حتي دخترم رو هم ٨ ماه بود نديده بود و پي خانم ها بود ، گفتم چه عالي و پولي هم براي مواد واريز كردم براش ، گفت سرهنگ با ماشين گشت در خونش منتظره ، درحاليكه من ميرفتمو و ميديدم كه دروغ ميگفت ، دو هفته گذشت و به دروغ گفت همسرت رو گرفتن و الان سرهنگ بابت يك هفته كشيك فعلا ٣٠ تومن ميخواد تا بعدش ، من هم كه باور نداشتم گفتم ندارم ، و فرداي ان روز متوجه شدم اين خانم از روز اول صداي بنده را ضبط كرده و به همسرم فرستاده و او هم از من شكايت كرده به جرم پاپوش و اون خانم هم به گفته خود ٥٠ ميليون گرفته و رفته اقرارر و شهادت داده كه بله اين خانم ميخواست مواد بزاره و من دلم سوخت امدم به شوهرش لو دادم ، تمام صداهاي ضبظ شده رو هم به دادگاه ارسال كردن. ايا با توجه به صدا اگر به شروع جرم محكوم شوم جرمش چيست؟ من از خانم رمال هم به جرم ضبظ صدا و كلاهبرداري شهادت دروغ شكايت كردم ، با توجه به مدارك پيامكي كه دارم كه بابت دعانويسي ازم پول ميگرفت
حال بفرماييد حكم من چيست
در دادگاه چي بگويم
صدا ميرود كارشناسي ايا؟
جرمي كه شكل نگرفته ، موادي هم ما نديديم خريداري شه فقط از ما تيغ زدن
فقط صداهاي من هست كه گفتم بخريد بيشتر بخريد جرمش بيشتر بشه نتونه بياد بيرون ، ايشالا بدبخت شه و…

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام سوال شما شامل چند بعد است که هر کدام را باید جداگانه بررسی کنیم مشاوره حضوری یا تلفنی هماهنگ کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.