مشاوره حقوقی رایگان - ایا حقوق به نوه پسری که پدر و مادر ندارد تعلق میگیرد یا بیمه شود

با سلام بنده دختر سی دو سالم مجرد که در سه چهار سالگی پدرم و مادرم جدا شدن و تا به حال مادرم ندیدم .. و مادربزرگم پدری منو بزرگ کردن که در هفده سالگی پدرم از دست دادم. تا به الان که تحت پوشش بودم کار هم کردم حدودا هشت سال سابقه بیمه دارم. حال پدربزرگم فوت کردن و حقوق به مادربزرگم رسیده و ایشون یعنی مادربررگم میخواد منو بیمه خودش کنه و حقوقشو به نام من ..گفتن خدمتون سوال کنم امکان دارد یا خیر ... یا با گرفتن وکیل هم این کار شدنی نیست .. چون هیچ سرپناهی هیچ بیمه ای هیچ پشتبانه ای جز خدا ندارم.