مشاوره حقوقی رایگان - مشروب دست ساز در شیشه مشروب خارجی

با سلام
از منزل من تعدادی شیشته مشروب الکلی دست ساز کشف شد از آنجایی که برخی از این مشروبات در شیشه های خارجی نگهداری شده بود علی رغم اینکه پلمپ نبودند و نظر پزشک قانونی هم عدم امکان تشخیص خارجی یا داخلی بودن آنها بود و خودم هم از ابتدا اظهار داشتم که دست ساز است برای من حکم نگهداری مشروب خارجی زدند، آیا درست است؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
باید پرونده کاملا بررسی شود
بنظر صحیح نیست رای

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت نگهداری و تهیه مشروبات الکلی جرم است و مجازات دارد . خارجی بودنش دلیلی برای برائت شما نمیشود

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

چون در میزان مجازات و جریمه موثره میتونید اعتراض کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.