مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت از پیمانی به مدت معین با ایثار گری

با سلام من در پالایشگاه هولدینگ خلیج فارس واحد حفاظت فیزیکی هستم خودم مدافع حرم و فرزند جانباز و ایثارگر هستم پدرم 75ماه جبهه ای و 25 درصد جانبازی دارد من حدود 7 سال در این پالایشگاه کار میکنم اما هنوز کار تبدیل وضعیت این جانب انجام نشده و به بهانه های مخطلف بنده را دست به سر میکن و میگویند شما نیروی حجمی هستین و شامل شما نمیشود ممنونم باید چکار کنم من را راهنمایی کن ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قرارداد مستقیم با ارگان های دولتی و یا عمومی غیر دولتی دارید تحت شرایطی بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در دیوان عدالت اداری شکایت نمایید