با عرض سلام . اولین ابهام شما اینه که اگر فروشنده به شما گفته بود که وام کوچکی گرفته و قسط ها پرداخت شده چرا در قولنامه ذکر کردید سند در رهن بانکه؟ در ثانی شما که اطلاع داشتید سند در رهن بانکه چرا به بانک مراجعه نکردید تا از جریان مصادره مطلع بشید؟اینها بعدا از شما پرسیده میشه. با وجود منع طرح دعوای حقوقی و کیفری به نظر بنده شما می تونید به جرم انتقال مال غیر از ایشون شکایت کنید.از بنگاه دار هم به اتهام معاونت در انتقال مال غیر شکایت کنید بهتر بود از ابتدا از طریق کیفری اقدام می کردید
در خصوص چکی که در دست بنگاه دار قرار دارد ، به اتحادیه مربوطه و اتاق اصناف شهرستان مراجعه کنید و در کنار آن می توانید شکایت کیفری خیانت در امانت را از بنگاه دار(دلال) به عمل آورید زیرا عمل وی در ندادن چکی که در وجه شماست مشمول ماده 349 قانون تجارت است ، زیرا اگردلال برخلاف وظيفه خودنسبت به كسي كه به اوماموريت داده بنفع طرف ديگرمعامله اقدام نمايدويابرخلاف عرف تجارتي محل ازطرف مزبوروجهي دريافت وياوعده وجهي راقبول كندمستحق اجرت ومخارجي كه كرده نخواهدبود.بعلاوه محكوم به مجازات مقرربراي خيانت درامانت خواهدشد.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.