مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهدات توسط سازنده

درصورتیکه قرارداد مشارکت (ساخت دوبلوک هشت طبقه )توافق تعهد به نتیجه باشد و سازنده نسبت به ساخت یک طبقه که درمورد آن نتوانسته پروانه بگیریدآیا اگر آن طبقه درسهم الشرکه مالک باشد تکلیف چیست آیاسازنده باید ارزش ویا طبقه هم ارز همان طبقه را باید ازسهم الشرکه خود جایگزین کند یاتکلیف چیست مشارکت بصورت 45% مالکین و55% سازنده بسته شده وهمچنین سازنده در هنگام اجرای بلوک دوم شفاها گفته که اجرای طبقه 8 جلویی امکان پذیر نیست ولی ایشان گفتند که سهم هفت طبقه شما محفوظ است ولی درموقع فروش واحدهای متعلق به شرکا مالکین که گفتیم یک طبقه 7 بلوک جلویی را جایگزین کند ولی زیرحرفش زدودر قرارداد ذکرشده چنانچه سازنده به تعهدات خود عمل نکند یاقصور داشته باشد مالکین می توانند یکطرفه قرارداد را فسخ کنند و20% ازکل ارزش سرمایه سازنده کسر وبقیه طی یکسال بصورت تهاتری به سازنده برسد وموضوع یک استخردربین دوبلوک هشت طبقه ساخته شده نیز همچنان هست که سازنده اقدامی نکرده ومهلت چندانی نیز به ضرب العجل اتمام قرارداد نیز نمانده وبرای هرروز تاخیر مبلغ یک میلیون تومن درقرارداد ذکرشده است ودرقرارداد آمده که بایدساخت برطبق ضوابط شهرداری ساخته شود سازنده سهم الشرکه طبقه هشتم بلوک عقبی که درسهم خودش هست ساخته (شهرداری مجوز ساخت 7طبقه را برای هربلوک صادر کرده )اما سهم یکی ازمالکین که طبقه هشتم بلوک جلویی است رانساخته میگه مخالف ضوابط شهرداری است توضیح اینکه زمین شش دانک به ارزش نزدیک شصت میلیاردفعلاتوسط دوشریک بصورت سه دانگ سه دانگ بدون مشکل تحویل سازنده شده که 9 طبقه درسهم سازنده و7 طبقه درسهم مالکین تحویل شودوسهم الشرکه دومالک وسازنده بصورت طبقات تعیین شده به انضمام بحث استخروجکوزی ودستگاههای تسویه وملزومات که درقرارداد بصورت مشاعات دربین دوبلوک تعهد ساخت سازنده است که نزدیک 10 میلیارد هزینه بر است که از ساخت آن استنکاف می کند به نظر اساتید محترم آیا دادگاه الزام به تحویل خسارت ارزش یک طبقه 8 ساخته نشده جلویی واستخر مشاعات به سازنده رامیکند که ایشان بعلت عدم مطابقت باضوابط شهرداری از اجرای هردو آنها سرپیچی نموده است وامکان اجرای آن توسط دیگری نیز مقدور نیست آیا دادگاه سازنده را نسبت به پرداخت ارز ش آن الزام میکند یانه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به اظهارات شما ، جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات قرارداد مشارکت میباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است