مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش زمین

سلام حدود 3سال پیش زمین نسقی خریداری شده از آنجای که آشنا بوداعتماد کردم از شهرداری استعلام نگرفتم الان پس از فروش متوجه شدم که کل زمین در طرح جاده است اگر شکایت کنم به نرخ روز حساب میشود یا نه لازم به دکر است که فروشنده قبلی برای گرفتن پروانه ساخت اقدام کرده بود میدانست که زمین در طرح شهرداری بوده زمین را فروخت الان چه اقدامی میتوانم انجام دهم تا مشکل من حل شود

پاسخ ها :

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
کاربر گرامی، اظهارنظر نیازمند بررسی مفاد قرارداد فی ما بین شما و فروشنده میباشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست مطالبه وجه بابت ثمن به نرخ روز.
بهتر است وکیل بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت ارائه راهکار دقیق حقوقی نیاز به بررسی مفاد و شروط مبایعه‌نامه میباشد

برای مطالبه قیمت روز زمین از فروشنده ابتدا باید معامله باطل گردد

و شما باید دادخواست بطلان معامله اقامه نمایید
و ...