مشاوره حقوقی رایگان - حکم فیلم گرفتن از لواط و اخاذی و تهدید

باسلام وخسته نباشید پسرعموی من 17سالشه که یکی از همسایگان واحدشون که جوانی 25ساله هستش پسرعموی منو گول میزنه می‌بره داخل منزلشون که من باشگاه میرم روی پای من بشینی من ورزش شکم انجام بدم که لباسشو درمیاره باشورت ورزش انجام میده بعد به پسرعموی من میگه توهم لباست دربیار انجام بده که بعد ورزش میگه حالا باید روشکمت‌بخوابم‌کار لوط انجام میدهدبافیلمی که میگیره هروقت می‌خواسته تهدید میکرده نیایی فیلمت به همه نشون میدم 5ماه کارش این بوده اینو ما مدرک نداریم لطفاً راهنمایی کنید چطور ثابت میشه کرد وحکمش چیه ممنون از راهنمایتون

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مجازات لواط برای کسی که عمل لواط روی ایشان انجام شده اعدام است پسرعموی شما بنوعی بامیل خودش حاضر به اینکار میشده