مشاوره حقوقی رایگان - افزایش اقساط مهریه

سلام مهریه بنده 415 میلیون هست. مهریه ام قسط بندی شده و ماهی یک میلیون و پانصد از حقوق بازنشستگی همسرم به من میدهند. با توجه به افزایش هرساله حقوق مستمری بگیران، میخواهم به شعبه تامین اجتماعی مراجعه کنم و درخواست افزایش اقساط ماهیانه مهریه ام را بکنم، لطفا برای نوشتن متن درخواستم به من کمک کنید و بگید درخواستم رو چطوری بنویسم

پاسخ ها :

بهروز مافی

بهروز مافی :

سلام .شما باید دادخواست تعدیل اقساط مهریه را به دادگاه بدهید دادگاه با توجه به استدلال شما به ادعا رسیدگی و در صورت موافق به تامین اجتماعی دستور افزایش مبلغ را می دهد