مشاوره حقوقی رایگان - انسداد حساب حقوق بازنشستگی

من در دادگاه به 2سال حبس محکوم شده ام وخودم را تاکنون به زندان معرفی نکردم ایا باتوجه به اینکه هیچ ضمانتی یا قراری برام قبلا صادر نشده میتوانند کلا حساب حقوقم رو برای ابزار تسلیم کردنم مسدود نمایند و اگه خودمو معرفی نکنم نهایتا تاکی میتونند کلا حسابم را مسدود نگه دارند وایا قاضی اجرای احکام مجاز به این کارهست پس خرج خانواده واجاره خانه خانواده ام چی میشود چاره کارچیست

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام کاربرگرامی بله امکان مسدودی کارت ملی و حساب ها وجود دارد. خود را به اجرای احکام معرفی نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
عنوان مجرمانه چیست ؟