درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به تقسیم ارث

خانم 40 ساله هستم که 2 سال پیش پدرم فوت کرد و یه برادر دارم فقط که کانادا زندگی میکنه اومد ایران و با کلی ترفند و داستان نزاشت من برم خونه پدریم ودر این مدت انحصار وراثت و تمام کارهای تقسیم اموال و ترکه رو انجام داد وفقط با یه جلسه تو خونه داییم با دست خط خودش اموال پدرم رو نوشت ضرب و تقسیم کرد و به اجبار گفت امضا کنم. چون مادرم مریض بود و با وجود اعتراضم اما تو شرایطی بودم که قبول کردم. و تمام کارشناسی هارو گفت املاک کرده یا عموهایم. چون پدرم بیشتر املاک‌ تو تبریز هست که به دلایلی سند مادر دارن یا مشکل دار هستند. هرچی گفتم کارشناس دادگستری ببره گوش نکرد و قهر کرد و مادرم بعدش با خودش برد. یه وکالت تام از من گرفت که قابل عزله اما چون هیچ اطلاعی از هیچی اموال پدرم ندارم و اگر اونو عزل کنم مطمئن هستم دیگه بهونه میکنه و شاید همه چیم رو دیگه بگیره. امکان رفتن به شهرستان ندارم و پدرم خیلی ملک داره تو تبریز. حتی یه برگه کاغذ نوشته شده از تقسیمات خودش رو هم نداد حتی گواهی فوت و هیچی ندارم. و همه رو خودش دست گرفت با کمک چند تا وکیل. الانم با من قهر کرده. مطمئنم خیلی‌خیلی بهم تو تقسیم اموال کم داده اما چون همه چیم رو دست گرفته نمیتونم کلی هزینه کنم برای دوباره شروع کردن و پیگیری انحصار وراثت پدرم. چی کار میتونم بکنم الان؟

پاسخ ها

سلام و وقت بخیر به شما مخاطب سایت دادراه با این مطلب شروع کنیم که پرونده هایی که تماما ملکی یا حتی یک سر آن مرتبط با زمین و املاک و باغات است و کلا اموال غیر منقول میشود به این صورت نیست که فقط پرسیدن یک سوال کوتاه و مختصر شما را به راه حل نهایی سوق دهد چرا که ابعاد حقوقی به یگدیگر پیوند دارد و شبیه یکدیگر ولی متفاوت هستند مخصوصا پرونده ملکی را یه هیچ وجه نباید مورد غفلت قرار گیرد به همین دلیل اشتباه در خود عنوان خواسته که در ستون دادخواست ذکر میکنید یا دفاعیات به ضرر افراد دخیل است. با توجه به صحبت هایی که شد بهتر است بررسی مفصلی از اوضاع و احوال پرونده صورت گیرد اینکه چگونه طرح دعوی شود و دلایل آن چه میتواند باشد و آیا این دلایل نیز باید در ارسال دادخواست بارگزاری شود یا خیر و بر چه مواد قانونی استناد شود مهم است چرا که باید بر اساس قوانین موجود و مستند و مستدل باشد و باید خاطر نشان کرد که درصورتی که دادخواست به طور صحیح و درست مطرح نشود بلاشک در اولین مرحله رسیدگی رد شده و همچنین ممکن است شرایط شکلی آن درست باشد و نام دادخواست را بشود روی آن گذاشت ولی به صلاح نباشد که این نوع دادخواست با این کیفیت و این دلایل به شعبه قضایی ارسال شود که این از وظایف وکیل است که این مصلحت را تشخیص دهد . اگر هم که پرونده در جریان باشد باید مطالعه پرونده در شعبه حقوقی صورت گیرد که وکیل از جزئیات پرونده باخبر شود و دفاعیات مناسب و کاملی انجام دهد .
سلام با تشکر از زمانی که برای مطالعه مشکل بنده گذاشتید. جسارتا میتونم سوال کنم. هزینه تقریبی انجام این کار توسط وکیل چقدره؟
با سلام با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.
سلام شما باید ابتدا دادخواست تحریر ترکه را مطرح نمایبد تا تمام اموال مشخص گردد و بعد دادخواست تقسیم ترکه و ابطال تقسیم نامه را ‌مطرح نمایید و ..

سوالات مرتبط

وکلای متخصص