مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

با سلام
اینجانب یک فقره چک (قدیمی غیرصیادی) در ازای انجام قراردادی به صاحب یک شرکت واگذار نمودم قرارداد دوساله بود و روی چک هم تاریخی که باید کار به اتمام میرسید رو زدیم و روی چک نوشتیم به ازای انجام فلان قرارداد، لیکن طرف در زمان موعود نه تنها نتونسته بود کار را به پایان برساند بلکه چک را هم در تاریخش به اجرا گذاشته بود حسابهای من از تاریخ برگشت چکها طوری مسدود شدند که امکان افتتاح حساب جدید و یا دریافت عابر بانک مجدد در صورت منقضی شدن تاریخ آن را ندارم لیکن در نقل و انتقال وجه و واریز و برداشت فعلا مشکل خاصی پیش نیامده. شکایتم از شخص مربوطه هنوز در مراحل اول است. سوال بنده این است آیا تا قبل از صدور حکم نهایی دادگاه احتمال اینکه موجودی های بانکیم بلوکه شوند و نتوانم واریز برداشت داشته باشم و یا ممنوع الخروجیم به علت برگشت خوردن چک وجود دارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.