مشاوره حقوقی رایگان - تعهد فرهنگیان

سلام خسته نباشید
بنده کارشناسیم رو در دانشگاه فرهنگیان خوندم و تعهد هست ساله دارم به آموزش و و این تعهد با توجه به هزینه ها و حقوقی که دولت داده منطقی هست
اما برای ادامه تحصیل و گرفتن ارشد دوباره میگن که باید تعهد بدی تا اجازه بدیم ادامه تحصیل بدی که اونم باز دوبرابر زمان تحصیل در ارشده و این تعهد دوم اصلا منطقی نیست
میخواستم بدونم اگر به دیوان شکایت کنم امکانش هست که این تعهد ارشد رو نگیرند

پاسخ ها :

تعهد خدمت فرهنگیان تعهد خدمت فرهنگیان