مشاوره حقوقی رایگان - اتهام انتساب

با سلام خدمت شما،بنده با همسرم به دلایل خاصی،جر و بحثی با هم داشتیم،و منجر به حمله ی وحشیانه این خانم به بنده شد،و منم ناچار،به خاطر اینکه اونو دور کنم از خودم،به صورتش سیلی زدم،نه خونی از صورت و یا دماقش، ونه کبودی،،،ولی این خانم رفته پزشک قانونی گرفته که بنده دماغش و شکستم و بدنش هم کبود کردم،در حالی که خونه بنده،مجهز به دوربین مدار بسته میباشد،که همه چیز و ضبط کرده،و منم مدارکش رو دارم،ولی ایشون میگه دخترام شاهدن که من زدمش،خوب وقتی من فیلمشو دارم که من فقط یه سیلی زدم بهش و سالم هم از خونه رفته،،به نظر شما این اتهام انتسابی اری میباشد یا خیر،
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید فیلم دوربین مداربسته را به شعبه ارائه دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مدارکتان در دادسرا بررسی شود اگر صحت ان احراز گردد قرار منع تعقیب صادر میشود