مشاوره حقوقی رایگان - مشخص کردن مبلغ دیه

با سلام بنده چند وقت پیش تصادف کردم پزشک قانونی
کبودی زیر چشم و
سیاه شدگی و کبودی درحال جذب سمت راست قدام سینه
کبودی درحال جذب قدام ساق پای راست
سیاه شدگی خلف ران راست با احساس درد در شانه برام نوشته خیلی ممنونم اگه بهم جواب بدید دیه پرداختی بیمه چقدر میشه بازم ازتون بابت جوابگویی تشکر میکنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است که در اجرای احکام محاسبه و پرداخت می شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد و