مشاوره حقوقی رایگان - خریدخودرودوتیکه وفسخ معامله

باسلام بنده 1سال پیش خودروپرایدبه قیمت35ت خریدم بعد6ماه ماشین بخاطرتوقف درپارک ممنوع رفت پارکینگ موقع ترخیص متوجه شدیم 2تیکه هست رفتیم مغازه فروشنده پشت قولنامه ای که پیش اونابودفسخ معامله رونوشتیم وگفت ماشین روبیارین یدونه چک 2ماهه بدم درحالیکه تواون7ماه قیمت ماشین دوبرابرشده بود ونقدخریدیم ازش که اون چک میداد بخاطرهمین مجبورشدیم شکایت کنیم به فروشنده وفروشنده هم به صاحب قبلی گفته بودبخاطرپلاک هاش شکایت کنه تابخاطرفک پلاک ماشین بره پارکینگ .. صاحب اصلی خودروکه سندبنامش هست میگه من کتبی نوشته وشاهددارم که من به اوراقی فروختم به ایناولی اینابه اسم سالم دادن شما... الان 2روزپیش رای صادرشده به نفع فروشنده هست بخاطر فسخ معامله ایا اعتراض بدیم؟؟راهی وجودداره به حقمون برسیم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید