مشاوره حقوقی رایگان - زنای محصنه

سلام. ببخشید مزاحم میشم زن شوهر باهم دعوامی کنن و زن حدود10 روز خونه روترک کرده و جدا از هم بودن ودسترسی به هم نداشتن بخاطری قهر بودن و زن مرتکب زنای محصنه شده آیا موارد خروج از احصان داره یا نه دارای شرایط احصان

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شرایط احصان در ماده 226 قانون مجازات اسلامی آمده‌است، به موجب این ماده، احصان مرد به معنی آن است که مرد دارای همسر دایمی و بالغ باشد و در حالی که بالغ و عاقل بوده، از طریق قُبُل با وی در حال بلوغ جماع کرده باشد و هر وقت که بخواهد نیز امکان جماع از طریق قُبُل را با وی داشته باشد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شرایط خروج از احصان در قانون احصا شده لذا ده روز جدابودن زن و شوهر موجب خروج از احصان نمیباشد