مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح حکم

سلام. آیا بعد از تجدید نظر خواهی محکوم علیه و قبل از ارسال پرونده به دادگاه تجدید نظر استان، اگر قاضی پرونده به حکم اشتباه خود پی ببرد می تواند آن را اصلاح بکند و بعد از طرف خود آن را به دادگاه تجدید نظر بفرستد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

موارد رای تصحیحی فقط منحصر در اشتباهات جزیی در نام و مشخصات طرفین یا اشتباه در محاسبه هست که به ماهیت رای خدشه ای وارد نکند