مشاوره حقوقی رایگان - من شیراز هستم با پسری در تهران دوست مجازی شدم اون بهم قول ازدواج داد اومد پردمو زد اما بعدش غیبش زد

سلام حدود سه سال پیش با پسری دوست مجازی شده بودم اون بهم میگفت باهام ازدواج میکنه و کلی وعده و وعید داد اونموقع19 سالم بود وخام... میگفت اگه پردمو نزنه من شاید باهاش ازدواج نکنم میگفت میخواد کاری کنه که حتما باهاش ازدواج کنم هر روز باهاش چت میکردم هرشب مجبورم میکرد تا نصف شب باهاش چت کنم و همش ازم فیلم وعکس میخواد انقدر ادای آدمای عاشقو در میاورد که باورم شده بود . خلاصه اومد خونمون باهام رابطه داشت بعدش رفت تهران بعد اون یبار دیگه اومد میخواست از عقبرابطه باشه اما من خیلی درد داشتم نمیذاشتم که قهر کرد رفت الان فهمیدم که با دختر خالش ازدواج کرده یکی میگفت ترکیه رفته نمیدونم چیکار کنم ??????

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده چون رابطه با رضایت شما بوده شکایت نتیجه ای نخواهد داشت، ادعای فریب و اغفال را دادگاه به راحتی نمی پذیرد.