مشاوره حقوقی رایگان - شکایت غیر واقع

اولا سلام و واقعا تشکر بی نظیری دارم از دلسوزی وکلای محترم که پاسخ دادن د(واقعا دارم گرفتار یک کلاهبرداری میشم)
در ثانی چون یکسری از عزیزان فرمودند اجمالی مطرح کردم من کل ماجرا البته طوریکه از حوصله خارج نشه عرض میکنم
بنده از اواخر سال 400 به مدت 7 ماه به یک خانمی به صورت خصوصی آموزش(فیوچرز اهرمی..معاملات آپشن تو بازارهای جهانی ) دادم به درخواست خودشون حتی بدون اینکه من تبلیغی داشته باشم شخصی منو بهشون معرفی کرد و خودشون تماس گرفتند ..هزینه ی آموزش رو هم گفتند قسطی پرداخت کنند تو 4 تا قسط که منم قبول کردم ایشون کارت به کارت می‌کردند مجموعا شده 15 میلیون تومان طی 7 ماه(الان متوجه شدم مادرشون پرداخت می‌کردند که من خدا شاهده اطلاع نداشتم) حالا این خانم بعد از یکسال از اتمام دوره اومده میگه من همه ی مطالب یادم رفته از اول بیا بهم توضیح بده شما مسئولی تا من یاد بگیرم و راه بیافتم که من امتناع کردم(تمام این صحبت ها داخل تلگرام بوده که پرینت و تصویرش هم هست)بنده اصلا هیچ تخصصی راجع به خرید سهام ندارم و هیچ تبلیغی به هر نحوی از بنده در هیچ جایی بابت این قضیه نیست...حالا این دختر خانم مثل اینکه لج کرده و توسط مادرش از من شکایت کرده و متن شکایت هم این بوده که من(مادر این دختر خانم) این 15 میلیون تومان رو طی 4 فقره کارت به کارت به بنده پرداخت کرده و قرار شده من سهام بخرم براشون و سودش رو هم بدم ...به خدای احد و واحد اصلا من تا حالا این خانم رو ندیدم به هیچ نحوی حتی نه پیامک نه زنگ تلفنی و نه هیچ نو قراردادی چه شفاهی و چه کتبی با این خانم مادر نداشتم ..اصلا کلا شکایت کذبه...ضمنا این خانم تو جلسه شورا نیومده و گفته کارمندم نمیتونم مرخصی بگیرم منزلش شماله و لایحه فرستاده که اصلا دختر من 36 سالشه بالغه من و اون از هم جدایی از لحاظ مالی! جالبه مسئول شعبه شورا میگه طبق قانون 265 مدنی به شما کارت به کارت شده باید من ثابت کنم که اون بدهکاره به من!!مگه میشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد