مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص تعیین هزینه خسارات ساختمان به اعضا یا واحدهای خاص

با سلام، ما در یک مجتمع 84 واحدی ، شامل 4 بلوک هستیم. بلوک ما 24 واحد دارد که هر طبقه 4 واحد دارد و هر 6 واحد از بالا به پایین توسط یک لوله فاضلاب مجزا به شاه لوله متصل هستند. یعنی 4 لوله مجزا برای هر 6 واحد وجود دارد. حال بین طبقه 5 و 6 لوله فاضلاب دچار شکستگی شده است، مدیر ساختمان کل بلوک را موظف به پرداخت هزینه کرده است. در حالی که یکی از این 4 لوله مشکل پیدا کرده که اصلا ارتباطی با یکدیگر ندارد. یعنی این لوله برای اتصال فاضلاب 6 واحد است. به نظر شما آیا باید خسارت تعمیر از 6 واحد که لوله مشاع آنها است گرفته شود یا از 24 واحدی که در بلوک هستند و یا از کل مجتمع 84 واحدی؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر از مشاعات است همه باید پرداخت کنند