مشاوره حقوقی رایگان - معیوب بودن موتور خودرو

با سلام 5ماه پیش پژو 405 خریدیم الان فهمیدیم که سیلندر ماشین ترک داره و باید تعویض بشه تو قولنامه هم نوشته شده هرگونه ایراد قانونی بر عهده فروشنده می باشد الان من بخوام مطالبه خسارت کنم میتونم و باید کجا مراجعه کنم برای شکایت و خسارت

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما میتوانید بر اساس مفاد قولنامه اقدام به شکایت ازایشان از طریق دفاتر قضایی کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است
لکن
دادخواست تخصصی تنظیم گردد
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و