مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو موروثی

باسلام پدر بنده زمانی که در سال 1370 مرحوم شد یک دستگاه خودرو داشت و برادرم بدون هیچ وکالتی با ارتباطاتی که داشته موفق شده از نام پدرم خارج کنه و بفروشه و حتی این خودرو که جزء اموال پدری من بود را در گواهی مالیات برارث جزء دارایی های ایشان اعلام ننموده و پس از فروش خودرو سهم بنده را پرداخت نکرده و تاکنون هم هیچ اقدام قانونی بنده انجام نداده ام ،لذا در حال حاضر از چه طریقی میتوانم حق و حقوق خود را به نرخ روز بابت خودروی مذکور مطالبه نمایم و چه شکایت و اقدامی را الان از کجا میتوانم پس از 30 سال انجام دهم .
درضمن بنده درحال حاضر هیچ دسترسی به مدارک خودرویی که فروخته شده نداشته و ندارم فقط شماره پلاک و شماره موتور و مدل آن را دارم و دیگر هیچ اطلاعاتی از خودروی مذکور ندارم و همه مدارک و اسناد مربوطه در اختیار ایشان بوده که بفروش رسانده . ممنون میشم راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس گواهی انحصار وراثت دادخوایت تقسیم ترکه و مهر و موم اموال دهید تا تکلیف مبلغ فروش ماشین مشخص شود