مشاوره حقوقی رایگان - جوی آب

با سلام ، از عرض باغ ما جوی آبی میگذره که دونفر پایین دست فقط حق دارند اب ببرند و بدون سند هستند ، بطوری جوی داخل باغ ما هست، الان ما میخواهیم دیوار یا فنس بکشیم ، و بخاطر درخت‌های 8 ساله که کاشتیم امکان اینکه حصار را از طرف داخل جوی بکشیم و بیخیال جوی و مرز بیرونش که متعلق‌ به هست بشویم بخاطر درخت‌ها نیست و مجبوریم از بیرون جوی حصار بکشیم
الان اون دو نفر قبول نمیکنن ما حصار را از مرز خودمون بکشیم و جوی داخل بمونه ، حتی ما حاضر شدیم که دور ورودی و خروجی جوی درب بگذاریم بخاطر اون دو نفر ،و اینکه خودشون قبول دارند که اون قسمت برای ما هست ولی بازم میگن باید جوی باید بیرون بمونه.
آیا راهی هست که ما حصار را از بیرون جوی و از مرز همسایه بغلی ( همسایه بغلی اعتراضی ندارند و مرز را قبول دارند ) بکشیم؟
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر جوی عمومی باشد دارای حریم است و اگر حریم داشته باشد نمی توانید فنس بکشید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی کارشناسی ملک دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد